Sari la conținut

Andreea și Cabral Ibacka, 10 ani de căsătorie. „Mi-a mâncat tinerețile!”

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 10 ani de căsnicie în care au învățat împreună ce este viața de familie și cum să depășească momentele grele, când acestea au existat.

Cei doi au o familie fericită și în curând vor deveni din nou părinți. Andreea recunoaște că au existat neînțelegeri de-a lungul timpului, cum este normal în orice căsnicie, însă niciodată nu s-a pus problema de separarea celor doi, reușind astfel să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor.

Invitată la o emisiune TV, Andreea Ibacka a spus: “Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt.”

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!