Sari la conținut

Andreea și Cabral Ibacka, botez pentru micuța Namiko! Ce tort a avut micuța și ce ținute minunate au purtat părinții

Vezi gGalerie foto

Namiko, fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka, a fost botezată weekendul ce tocmai a trecut. Așa cum ne-au obișnuit, părinții micuței au fost extrem de simpatici, alegând să poarte ținute lejere, inspirate din traditionalul românesc.

Printre invitații de la petrecerea încinsă după ceremonia religioasă s-au numărat nașii Răzvan și Irina Fodor, Majda Aboulumosha, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. De unde această idee? Cu siguranță a fost inspirit de numele micuței, care în japoneză se traduce prin Copilul valurilor.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!