Sari la conținut

Andreea și Cabral Ibacka, nume inedit pentru fetița lor

Vezi gGalerie foto

După ce toată perioada sarcinii și chiar câteva zile după naștere micuța Andreei și a lui Cabral Ibacka a fost strigată „Petunia” sau „fetița”, „după numele de cod”, acum bebelușa are în sfârșit un nume! Și nu orice nume, ci unul de orginine japoneză, destul de rar auzit pe meleagurile noastre.

Într-o postare de pe blogul personal, Andreea a povestit cât de greu le-a fost să se decidă asupra numelui fetiței, mai ales că “Brief-ul a fost pur și simplu prea complicat. Alăturarea celor 2 nume de familie pe care le purtăm (deopotrivă exotice și alambicate), preferințele noastre divergente, dorința alegerii unui singur prenume, nici prea greu de scris ori pronunțat… toate ne-au dat serioase bătăi de cap.”, a explicat Andreea.

“Și știu că pare greu de crezut, însă pur și simplu nu ne-am putut lăsa înduplecați. Am căutat și am scotocit până a expirat timpul.  Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut”, a continuat actrița, pe blogul personal.

La ce nume au rămas, până la urmă? La sugestia surorii mai mari, Inoke, proaspeții părinți au decis: Namiko Ibacko.

“Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere”, a mai scris Andreea pe blog.

Mai mult despre alegerea numelui prințesei puteți citi chiar aici.

Sursa foto
 










 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!