Sari la conținut

Anne Hathaway a suferit un avort spontan, în timp ce juca rolul unei gravide. „Trebuia să nasc pe scenă în fiecare seară”

Avorturile spontane sunt încă un subiect tabu – și asta pentru că este extrem de dureros pentru o femeie să vorbească despre o sarcină perioadă, mai ales în contextul în care copilul este dorit. Despre o astfel de experiență a povestit, însă, Anne Hathaway, într-un interviu acordat catre Vanity Fair.

Actrița în vârstă de 41 de ani a povestit că prima ei sarcină, obținută în urmă cu 9 ani, nu a ajuns la final. Durerea ei a fost cu atât mai mare, cu cât în acea perioadă „Jucam într-o piesă și a trebuit să nasc pe scenă în fiecare seară”.

Citește și O femeie care a pierdut o sarcină este fragilă. 8 lucruri pe care nu are voie să le audă

Anne Hathaway, care în prezent are doi copii, a mărturisit că în timpul celor șase săptămâni de show a fost nevoită să se prefacă că este totul în regulă.
„Era prea mult de ținut în mine”, a spus ea.

Din fericire, până în prezent Anne este deja mama a doi copii - primul născut în martie 2016, Jonathan, iar al doilea în noiembrie 2019 – Jack.

„Nu este pentru un film. Lăsând glumele deoparte, pentru toți cei care trec prin iadul de infertilitate și concepție, trebuie să știți că nu a fost o linie dreaptă pentru nici una dintre sarcinile mele. Transmit dragostea mea tuturor celor care se confruntă cu infertilitatea.”, a scris ea în descrierea fotografiei prin care își anunța cea de a doua sarcină.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!