Sari la conținut

Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi de 3 ori părinți. Actrița este însărcinată din nou

Blake Lively și Ryan Reynolds vor deveni părinți pentru a treia oară! Actrița în vârstă de 31 de ani a făcut dezvăluirea la lansarea filmului Pokemon: Detectivul Pikachu, joi (2 mai), la New York, când a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, Ryan Reynolds.

Blake a venit la premiera filmului într-o ținută extrem de sexy – actrița a purtat o rochie galbenă, mulată, la care a asortat o pereche de sandale cu toc ameţitor.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2012, mai are doi copii: James, de patru ani şi Inez, de doi. Ei au dat nebunia de la Hollywood pe o viaţă liniştită în Bedfort, New York, de dragul celor mici. Reynolds, în vârstă de 42 de ani, a declarat, pentru people.com că el şi Blake nu vor lucra niciodată în acelaşi timp pentru ca unul dintre ei să fie mereu cineva cu cele două fiice ale lor.

"Eu şi Blake nu facem filme în acelaşi timp. Dacă ea ar face un film în Thailanda şi eu unul în Vancouver, nu ne-am vedea niciodată. Noi funcţionăm ca un tot unitar şi asta ne ajută enorm. Copii stau cu noi mereu, aşa că nu contează dacă suntem în Utah, New York sau Spania", a povestit Ryan Reynolds.Sursa foto: Getty

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!