Sari la conținut

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară, la 51 de ani. Fetiță sau băiețel?

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei, chitaristul Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, au luat pe toată lumea prin surprindere anunţând că mai au un copil, un băieţel, pentru a cărui naştere se simt "binecuvântaţi şi recunoscători", relatează CBS News.

„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden. Este uimitor și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și intimitatea lui, nu vom posta nicio poză, dar este foarte frumos. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători”, au scris ei într-o postare comună.
Cameron și Benji mai au împreună o fetiță, pe care au adus-o pe lume în decembrie 2019, cu ajutorul unei mame surogat.

Ca și în trecut, Cameron și Benji, care sunt căsătoriți din 2015, au optat din nou pentru o abordare discretă și rezervată pentru această a doua sarcină.

Cuplul a preferat întotdeauna să trăiască aceste momente în privat, departe de lumina reflectoarelor din atenția publică. Despre Madden, Diaz spusese cu mult timp în urmă: „Este partenerul meu de viață și reprezintă totul. Nu am avut niciodată pe cineva care să mă susțină atât de mult. Căsătoria a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Soțul meu este cea mai fantastică ființă în viață. Este un partener grozav, îi sunt foarte recunoscătoare. Nu știu dacă eram pregătită (când m-am căsătorit), dar știam că Benji este special”, a mai spus actrița.

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!