Sari la conținut

Când mama nu e acasă... tatăl face lucruri trăsnite! 7 fotografii concludente

Vezi gGalerie foto

De cele mai multe ori, atunci când mama pleacă de acasă pentru câteva zile – afaceri, relaxare ori alte interse – și nu există o bunică sau o bonă care să preia din sarcinile ei se declanșează haosul. La propriu! Un tătic din Rusia și fetița lui sunt protagoniștii unui proiect foto pe cât de amuzant pe atât de realist.

Ai fost, până acum, plecată de acasă pentru câteva zile? Iar tatăl copiilor tăi a rămas să-ți țină locul, fără ajutorul mamei, al soacrei ori al bonei? Și, la întoarcere, cum ai găsit casa?! Dacă nu ai trecut printr-o astfel de experiență, dar urmează, iar partenerul tău de viață nu este cea mai îndemânatică persoană din lume vezi în galeria foto la ce ai putea să te aștepți.

Mai precis, este vorba despre un proiect foto ai cărui protagoniști sunt un tătic din Rusia și fetița lui, rămași singuri acasă pentru câteva zile. În astfel de situații, soții își trimit reciproc fotografii care ilustrează ce face copilul. Cadrele pe care tăticul respectiv le-a ales să le posteze pe contul său de Instagram, în atenția consoartei, sunt spectaculoase.

Astfel, Marat și fetița lui de 7 ani au apelat la ajutorul unui fotograf profesionist, Yevgeny Shults, iar povestea lor a ajuns să fie preluată de mai multe publicații online. În timp ce soția sa se afla într-o călătorie de afaceri, Marat a decis să-i trimită acesteia un raport complet în imagini despre cum merg lucrurile acasă. De la călcatul rufelor până la gătit ori curățenia în dressing totul pare a fi un haos total. Cu toate acestea, cei doi o asigură pe mama plecată că… “Totul este în regulă”. Oare?!

Sursa: Bright Side

Tu ce zici?

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!