Sari la conținut

Probabil cel mai sincer și amuzant răspuns despre viața sexuală, după prima naștere

Dacă este cineva care îți poate oferi adevărul despre viața sexuală din perioada postpartum, aceea este clar actrița Amy Schumer.

Ea i-a povestit lui Kevin Hart, la Comedy Gold Minds, cum a fost viața ei sexuală după nașterea primului ei copil, în 2019.

Schumer a spus că își întreba soțul direct: „Vrei să facem sex?”, iar el răspundea: „ Hmm, ce-ai zice să facem totuși mâine?” Răspunsul lui Amy? “Super! Mulțumesc. Mă simt mai bine.”

Se pare că epuizarea din perioada postpartum a lui Amy a dus la o rutină în ceea ce privește viața sexuală și cel mai probabil că nu a fost singura proaspătă mămică aflată în situația aceasta, dar, cu siguranță a fost printre puținele care a recunoscut fără nicio jenă despre adevărul în ceea ce privește sexul din perioada postpartum.

Amy Schumer: Făceam sex o dată la 7 sau 10 zile. Și de fiecare dată ziceam: Doamne, cât e de bine! Ca și cum nu am mai fi avut nevoie de nimic altceva. Și apoi iar treceau 10 zile până la următoarea partidă de sex...

Noi zicem că măcar au un program bine stabilit și sunt niște adulți foarte bine organizați, nu? Haha. Felicitări pentru sinceritate, Amy!

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!