Sari la conținut

Ce nume vor alege Meghan Markle și prințul Harry pentru fiica lor?

Meghan Markle și a prințul Harry vor avea o fetiță și au promis că vor aduce un omagiu familiei regale, în ceea ce privește numele copilului. Oare să aibă numele legătură cu prințul Philip, bunicul lui Harry?

Conform caselor de pariuri britanice, șansele ca fetița să fie numită după numele prințesei Diana sunt de 5/1, Elizabeth, după bunica lui Harry, cote de 10/1, dar nu sunt excluse nici nume precum Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice sau Victoria.

Pe de altă parte, Meghan și Harry ar putea alege un nume care să se potrivească cu cel al lui Archie, fiul lor. Ar putea fi ca variantă și numele Eleanor, prescurtat Ellie. De asemenea, cuplul ar putea să treacă peste numele formal complet și să aleagă un nume precum Eliza, Maggie, Bella, Willa sau Maisie. Jane și Anne sunt ambele alegeri regale, cu un lung șir de personalități, precum mătușa lui Harry și alte regalități.

Archie indică, de asemenea, o dragoste pentru numele de modă veche. Harry și Meghan ar putea alege un nume atemporal precum Helena, Theodora (mama lui Meghan), Louisa și Josephine - toate acestea având opțiuni drăguțe de alint, pe care le pot lua în considerare. Sau s-ar putea să ia în considerare unele dintre acele opțiuni care au început brusc să devină nume noi pentru bebeluși - nume precum Florence, Beatrice, Clementine sau Matilda, toate acestea fiind în vogă în SUA.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!