Sari la conținut

Ce se întâmplă când îți alăptezi bebelușul după ce te dai cu autobronzant?!

E normal să îți dorești să fii frumoasă oricând! E normal să te preocupe propria imagine și după ce naști; numai că… nu trebuie să uităm că suntem mame și că, mai ales dacă este vorba despre un nou-născut, puiuțul poate fi direct influențat de alegerile noastre.

Keziah Jozefiak, o proaspătă mămică de 20 de ani din Marea Britanie, s-a speriat teribil după ce și-a luat bebelușul proaspăt alăptat de la piept. De ce?!

Când l-a privit, a observat că micuțul avea în jurul gurii o pată maronie, deloc obișnuită. 

Cineva să îmi reamintească să îmi dau jos crema autobronzată, înainte să alăptez, a scris mămica sub descrierea pozei cu micuțul, pe care a distribuit-o pe contul său de socializare.

Când m-am uitat la Raf am izbucnit instant în râs. Nu mi-a venit să cred că arăta precum celebrul Homer Simpson, din desenele animale.

Am vrut să profit că el doarme și mi-am aplicat cremă autobronzantă, fără să îmi închipui că se va ajunge la asta, a explicat Keziah. 

Așa cum era de așteptat, poza a ajuns imediat virală, stârnind numeroase reacții din partea internauților.

Acum Raf este OK, nu mă reclamați. Arăta ca și cum s-ar fi murdărit de ciocolată. Nu vă închipuiți că a făcut baie în crema mea. Vă mulțumesc pentru grijă, oricum, a adăugat tânăra mămică pe contul de Twitter, ca răspuns la replicile ușor acide primite.

Sursa

 


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!