Sari la conținut

Ce sumă plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Este o mică avere

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai invidiate de cupluri de la noi. Sunt căsătoriți din 2015, au împreună trei băieți (Alexandru – 8 ani, Andrei – 6 ani și Adrian, în vârstă aproape 4 ani) și pare că se iubesc mai tare pe zi ce trece.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Unica, Adela a povestit că a ales sistemul de învățământ privat, pentru copiii ei, dezvăluind și suma pe care cei doi o scot din buzunar, lunar. În plus, actrița a și explicat de ce au ales această opțiune.

Radu Vâlcan și Adela Popescu plătesc o sumă lunară de 670 de euro de copil, în cazul unui program de la 8:00 la 14:00, cu masă inclusă, sau 750 de euro, în cazul unui program care se termină la ora 17:00 și care are, de asemenea, o masă inclusă.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12:00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina. Atunci îl vei da la un after school, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot felul de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate. Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la after school 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!