Sari la conținut

Celebrități cărora nu le-au păsat de stereotipuri și au devenit mămici după vârsta de 40 de ani

Vezi gGalerie foto

Numărul femeilor care au primul copil la o vârstă înaintată este într-o continuă creștere. Unul dintre motivele principale este dezvoltarea științei. Nu cu mult timp în urmă, modelul de renume mondial, Naomi Campbell, a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani.

Iată 4 celebrități care au devenit mămici după vârsta de 40 de ani

Cameron Diaz

Pe 30 decembrie 2019, actrița în vârstă de 47 de ani a devenit mamă pentru prima dată. Într-o clinică din Los Angeles s-a născut fetița ei, Raddix Chloe. Părinții spun că s-au îndrăgostit instantaneu de fetiță.

Julia Roberts

Julia Roberts este căsătorită cu Daniel Moder de aproape 20 de ani și au împreună 3 copii. Actrița a devenit mamă pentru prima dată în 2004, la vârsta de 37 de ani.

Uma Thurman

Din căsătoria cu Ethan Hawke, Uma Thurman a avut 2 copii: în 1998 s-a născut fiica ei, Maya, iar în 2002, fiul ei, Levon. Când cel mic avea 3 ani, cuplul s-a despărțit. Ulterior, actrița și-a făcut o nouă relație cu Arpad Busson, din care a rezultat o fetiță, Rosalind. S-a întâmplat în 2021, când actrița avea 42 de ani.

Naomi Campbell

În mai 2021, modelul Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a devenit mămică pentru prima dată. În urmă cu câțiva ani, ea a spus că visa să devină mamă și iată că visul ei a devenit realitate.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!