Sari la conținut

Chiar și vedetele de la Hollywood au reguli de parenting. 5 restricții pe care celebritățile le aplică copiilor lor

Vezi gGalerie foto

Psihologii au împărțit stilurile de parenting în 4 categorii: permisiv, dominant, neglijent și autoritar. Și, potrivit cercetărilor, părinții care au un stil autoritar cresc copii independenți și competenți social. Indiferent de metoda fiecărui părinte de a-și crește copilul, este evident că toți ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri.

În cele din urmă, parenting-ul este o călătorie personală, în care fiecare părinte își face propriul set de reguli, în funcție de circumstanțele vieții sale.

Bright Side a identificat stilurile de parenting ale celebrităților care au copii. Iată cele mai interesante reguli pe care aceștia le aplică copiilor lor:

Julia Roberts nu-și lasă copiii să se uite la filmele în care ea a jucat

Chiar dacă este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, Julia Roberts a dezvăluit că cei 3 copii ai săi nu prea se uită la filme sau emisiuni TV dar, cu siguranță, nu se uită la filmele în care ea a jucat.

Madonna – fără întâlniri până la 18 ani

Regina muzicii pop a dezvăluit la un moment dat că fiica ei era prea mică pentru a avea întâlniri cu băieți: „Fără băieți până la 18 ani”. Se pare că aceasta nu este singura regulă pe care o aplică copiilor ei. Madonna a recunoscut că este o persoană disciplinară și a spus că în casa ei nu sunt tolerate mâncarea de tip fast-food, dezordinea și vizionarea emisiunilor TV până la miezul nopții.

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le oferă copiilor lor cadouri de Crăciun

Mila Kunis și Ashton Kutcher au mărturisit că nu le oferă cadouri de Crăciun copiilor lor. „Anul trecut, când am sărbătorit Crăciunul, copiii nu au primit nimic. Le-am spus că bunicii sunt cadoul lor de Crăciun”, au spus ei.

Jennifer Lopez – tableta se folosește doar duminica

Mama de gemeni are o regulă strictă când vine vorba de utilizarea tabletei. Ea a spus că cei doi copii nu pot folosi tableta în timpul săptămânii, pentru a se juca, însă o pot folosi doar dacă au nevoie de ea, pentru școală. Duminica este singura zi din săptămână când copiii lui Jennifer Lopez pot folosi tableta pentru a se juca.

Gwyneth Paltrow – copiii au voie să se uite la televizor doar dacă filmele sau emisiunile sunt în franceză sau spaniolă

Actrița are o regulă interesată pe care o aplică celor doi copii ai ei. Ea a spus: „Îi las pe copii să se uite la televizor doar la filmele sau emisiunile în franceză sau spaniolă.” Ea a precizat că, ori de câte ori se duce în Franța, le cumpără copiilor ei desene animate în limba franceză.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!