Sari la conținut

Cum se descurcă Andreea Ibacka în rolul de mămică... de 5?!

Andreea Ibacka este proaspăta mămica a bebelușului Tiago, pe care l-a născut în data de 5 octombrie 2021.

Invitată la o emisiune TV, Andreea a povestit despre cum arată viața ei de mămică de 2 copii, o fetiță – Namiko, și un băiețel – Tiago, dar și cei 3 căței pe care îi are. Da, Andreea Ibacka este mamă de 5!

„Sunt de 5 ori mamă, pentru că, înainte de orice sunt și mamă de căței. Am 3 bichoni bine hrăniți și 2 copii. Câinii au format-o foarte frumos pe Namiko. Bine, în limitele vârstei ei. Este o rasă ideală pentru micuți. Au mirosit-o pe Namiko încă din prima zi de când am adus-o de la maternitate. Câinii au fost niște frați mai mari pentru Namiko. O să fie la fel și pentru Tiago”, a spus mămica.

În ceea ce privește viața de familie pe care o are acum, mai ales că Tiago este de câteva luni noul membru al familiei Ibacka, Andreea a povestit despre cum vede ea această transformare: „Toate schimbările sunt asumate și erau cele firești pe care le-am văzut și în alte case, nu am avut așteptări greșite și să cred că vom fi liberi, că vom avea timp pentru noi, ca și cuplu. Este o perioadă de acomodare pentru toată lumea, dar este minunat. Pentru mine, cea mai frumoasă răsplată este atunci când îi văd pe Namiko și Tiago că se iubesc, se joacă împreună, se îmbrățișează, în limitele etapei. Îmi crește inima de bucurie.”

Andreea a vorbit și despre prima întâlnire a lui Tiago cu sora lui mai mare, Namiko. Mămica a spus: „Namiko a fost genială, nici nu puteam spera la o reacție mai frumoasă, nu a fost niciun moment de gelozie, deși noi cumva anticipasem că va fi așa. Am pregătit-o, poate că și noi am făcut ceea ce trebuia, cât am putut, cât ne-am priceput și noi. E foarte implicată, poate că fetele sunt mai mămoase și fiind ea mai mare, vrea să mă ajute întotdeauna la schimbatul scutecului. La sfaturile prietenelor mele care aveau deja experiența asta cu câte 2-3 copii, când am venit din maternitate am respectat 2 chestii. 1: am intrat cu mâinile libere, adică bebelușul era la Cabral, ca eu să o pot îmbrățișa pe Namiko pentru că nu ne văzusem de 5 zile și 2: i-am adus un cadou, din partea lui bebe. I-am luat o jucărie care știam că îi va plăcea foarte tare și o rochiță foarte drăguță. În euforia momentului, le-a primit, a fost foarte încântată. I-am spus: uite, bebele a ales pentru tine, ce relație frumoasă o să construiți împreună. Cu prima ocazie când a purtat rochița, i-am reamintit: Mai știi că este de la bebe, când a venit de la maternitate, primul lucru pe care l-a făcut ți-a dat cadoul, ce frate minunat este. Atunci, foarte sceptică, Namiko s-a uitat la mine și a zis: Mami, bebe nu era în stare să aleagă singur o rochiță pentru mine. Ce să-i mai zici? Uite că uneori subestimăm copiii, ei sunt foarte vigilenți și au acces la informații și la tehnologie mult mai devreme decât am avut noi.”

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!