Sari la conținut

Dana Rogoz, criticată pentru că este măritată cu “un moșulică”. Ce a răspuns vedeta

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz a postat pe contul său de Facebook o imagine extrem de drăguță cu micuța Lia, povestind despre ritualul de trezire al întregii sale familii.

"Lia da trezirea in fiecare dimineata. Ea e cea care ne scoala pe toti. Si nu ma plang nicio secunda, pentru ca e unul dintre cele mai frumoase ritualuri ale zilei. Ne mangaie pe fiecare, in timp ce ne spune "Neata, mama.", "Neata, tata", "Neata, Yoyu", "Neata, Yorick". Are mare grija ca Vlad sa se ridice din pat si sa mearga cat mai repede spre micul dejun, ca sa nu intarziere la scoala. Este de o gingasie extraterestra!"

Din păcate, însă, ceea ce se dorea a fi o postare extrem de drăgălașă, menită să devină o amintire frumoasă pentru Dana, s-a transformat într-un spațiu al criticilor vizavi de viața personală a Danei.

“Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “ moșulică” al tău , incurajezi fetele să-și găseasca un “sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat , sau ce să fac să aștept să devin bătrân că să pot fi fericit?!“, a scris un bărbat aparent supărat că nu este iubit de femei mai tinere decât el.

Dana, însă, a răspuns așa cum ne-a obișnuit: cu un bun simț și o eleganță ieșite din comun: “Traiesti intr-o realitatea a ta, trista, cu niste tipare gresite, adanc inradacinate in mintea ta. Tu, "asta tanar", ai o mentalitate de mosulica. Iar asta clar nu te ajuta.”

Răspunsul vedetei a adunat extrem de multe aprecieri.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!