Sari la conținut

Dana Rogoz, cu sinceritate despre kilogramele de după naștere

Ne-am obișnuit să vedem vedetele ajunse acasă, de la maternitate, ca de la salonul de înfrumusețare: cu gene lungi, fără cearcăne și cu burtica suplă, suplă; doar bebelușul din brațe le trădează proaspăta naștere.

Din păcate, însă, astfel de imagini pun presiune pe noi, restul mamelor “obișnuite” făcându-ne să ne întrebăm unde greșim. Dar Dana Rogoz, mămică pentru a doua oară de doar o săptămână, ne-a vorbit cu sinceritate despre această realitate postpartum, marcând momentul cu o fotografie de tipul „înainte și după”.

Dana Rogoz a explicat că a reluat obiceiul de la nașterea băiețelului ei, Vlad. Atunci s-a fotografiat în fiecare săptămână înainte de naștere, pentru a evidenția evoluția sarcinii, dar și la o săptămână după ce a născut.

Acum s-a fotografiar la fel, în aceeași rochie, la o săptămână după naștere. Iată cum arată acum, în comparație cu imaginea susprinsă cu o săptămână înainte să nască.

Dana Rogoz a dezvăluit că nu este îngrijorată de kilogramele în plus, luate după naștere, și le-a sfătuit și pe alte mămici să nu se mai gândească la acest lucru.

„Această postare nu este despre kilogramele de dinainte și de după naștere (…) Vă rog din suflet să nu vă comparați cu nimeni, să nu vă stresați cu subiectul greutății imediat după naștere. Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurați-vă cât mai mult de etapa aceasta de bebelușeală, de primele grimase, de primele băi seara, de tot... căci fiind la al doilea copil știu cât de repede trec”, a mai spus Dana Rogoz.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!