Sari la conținut

Dana Rogoz, despre tactica negocierii cu fetița ei, Lia."Psihologia inversă a fost... un eșec!”

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, ei fiind căsătoriți de aproape 11 ani.

Deși între actriță și soțul ei este o diferența de vârstă de 19 ani, cei doi au o căsnicie solidă, bazată pe respect și dragoste. Dana și Radu au împreună 2 copii, pe Vlad și Lia.

De curând, Dana Rogoz a povestit pe contul ei de Facebook că fetița ei, Lia, trece printr-o perioadă în care îl preferă mai mult pe Radu, tatăl ei, decât pe Dana.

Despre acest lucru și despre negocierile dintre ea și Lia, Dana a vorbit mai multe pe rețelele de socializare, spunând:

“Vă povesteam zilele trecute că Lia trece printr-o etapă în care îl preferă pe Radu, mai ales când vine ora de culcare. Așa cum spuneați mulți dintre voi la comentarii, cred că deja simte o presiune din partea mea, căci mi-o doresc prea tare! În plus, weekendul trecut, s-a întâmplat ca eu să îi cer lui Radu să iasă cu Lia la plimbare, ca să pot rămâne cu Vlad la teme, în linisite. Și când l-a auzit pe Radu cerându-i "Hai, Lia, cu mine!", ea brusc s-a împotrivit: "Nu, vreau să rămân cu mama!". Și ce îmi zic eu: Asta e! Bingo! Evrika! Am găsit! Ideea e să ajungă să o ceară și Radu, iar eu să nu mă mai arăt așa de dornică de a face doar eu lucruri cu ea (a se citi "disperată" în loc de "dornică"). Buuun, deci trecem la etapa următoare: Psihologia Inversă. Jbeang! Și uite-mă punând la cale cu Radu un plan, ca înainte de culcare el să o ceară (deși în mod normal nu e nevoie), dar să îi ceară oricum să meargă cu el la culcare, iar eu să îi zic că "în seara asta dormi cu tata, da? Nu dormi cu mama!". Zis și făcut. Vine ora de culcare. "Lia, în seara asta dormi cu TATA!" îi zic eu apăsat. "Daaaa! Cu tata!" îmi raspunde ea fericită. "Deci eu nu pot să dorm cu tine, eu dorm cu Yoyu. Tu dormi cu tata." subliniez eu (desi îmi era greu să mă prefac că nu aș vrea să vină cu mine la culcare). "Da. Da. Cu tata, da" îmi spune ea atât de ușurată, eliberată, fericită că a scapăt de negocierile alea lungi cu noi. De obicei, săraca, noi îi zicem "Hai cu mama", ea trebuie să insiste "Hai cu tata" și tot așa. Dar de data aceasta, ÎN SFÂRȘIT, am înțeles și am scutit-o de tot efortul ăsta de convingere. A ieșit pur și simplu satisfăcută cu Radu de mână, zicandu-ne mie și lui Vlad "noapte bună". Așadar, tactica "psihologia inversă" a fost... un eșec!”

La tine în familie cum merg lucrurile? Copilul tău îl preferă mai mult pe tatăl lui sau pe tine?
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!