Sari la conținut

Dana Rogoz, mesaj emoționat de ziua băiețelului ei. “Vlad, iartă-mă...!”

Vezi gGalerie foto

Vlad, copilașul cel mare al Danei Rogoz, tocmai a împlinit 7 anișori. Actrița a povestit pe blogul ei ce însemnătate au pentru ea acești 7 ani, cum au schimbat-o și, mai ales, cu ce o impresionează micuțul zi de zi.

Iată cum își amintește Dana ziua în care a devenit mamă:
“La ora 8 seara, intr-o sambata, chiar de Ziua Martisorului, s-a nascut primul meu copil. A venit mai repede decat data in care programasem cezariana, dar totusi la termen, sanatos si fortos, impresionandu-ne pe mine si pe Radu cu tipetele sale de bun venit. Ce am simtit in acele momente a fost o emotie cu totul noua, o bucurie coplesitoare, nebanuita, care facea ca lacrimile sa imi tasneasca din ochi, intr-un bocet de fericire. Da, bocet de fericit, acest oximoron amuzant, pe care poate ca si alte mame il inteleg.”

Ce a învățat Dana, in cei 7 ani de mămicie?!
“Am crezut ca in “primii 7 ani de acasa”, eu trebuie sa il invat pe Vlad un fel de ABC al vietii. Dar cred ca mai multe lucruri am invatat eu despre viata si m-a invatat el pe mine, decat invers. Pentru ca de 7 ani sunt intr-un continuu proces de autocunoastere, pentru a-l cunoaste pe el, vad si inteleg lumea altfel, ca el sa poata deschide ochii inspre ea, iubesc, ma bucur, visez, mi-e frica, traiesc totul mai intens, mai curat, mai adevarat, ca sa ii inteleg mai bine nevoile si trairile.

In ultimul an a crescut parca mai mult decat in alti ani. A inceput scoala, a primit-o in Universul lui perfect pe sora mai mica, a trecut printr-un an schimbat de pandemie si a rezistat eroic in lockdown. Ne-a surprins de nenumarate ori cu intrebarile sale – “Adam si Eva aveau buric? Ca daca nu au stat in burta nimanui inseamna ca nu a existat nici cordonul ombilical si, deci, nici buric”, cu calculele matematice – “Am ajuns la concluzia ca daca inmultesti un numar de forma patrat (9, de exemplu, un patrat care are latura de 3) cu un alt numar de forma patrat (16 de exemplu) sigur rezultatul va fi un numar de forma patrat.”, dar si cu reactiile sale emotionale carora le-a dat frau liber, ca atunci cand a vazut-o pentru prima oara pe sora sa si s-a asezat in genunchi langa ea, strigand in cortul de triaj sa afle toata lumea: “E sora mea! E sora meaaaaa! Ea e! Eu i-am dat numele Elena! Si e sora mea!!!”.”


“Vlad, esti minunat. Ne fascinezi. Iarta-ma daca am gresit deja in acesti “7 ani de acasa”, dar sper sa o reglam mai tarziu. Nu stiu cum as putea sa iti multumesc indeajuns pentru tot ce m-ai invatat pana acum, pentru tot ce mi-ai oferit.”, i-a scris actrița, la sfârșit.

La mulți ani și din partea noastră, puiuț! O viață plină de fericire îți dorim!

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro