Sari la conținut

Dana Rogoz și-a sărbătorit, pentru prima dată, ziua de naștere într-o altă țară, singură. Ce mesaj emoționant a postat actrița

Dana Rogoz a împlinit ieri 37 de ani și a fost pentru prima dată când și-a sărbătorit ziua de naștere singură, într-o altă țară, departe de familie și de cei dragi.

“Sunt foarte fericită pentru oamenii pe care îi am azi aproape de mine, de sufletul meu. Am o familie minunată, pe care o iubesc cu toată ființa mea. Am mulți prieteni vechi și noi, alături de care mă simt liberă să plâng, să râd și să nu simt niciun regret, ci doar recunoștință. Și sunt mândră de mine. E un sentiment nou, pe care îl trăiesc mai intens odată cu trecerea timpului. Iar mândria nu e atât de mult legată de ce am realizat deja, ci e de forța, curajul, optimismul și energia de care sunt astăzi capabilă, și care sper să mă ducă și mai departe”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Într-un instastory, Dana a povestit, pe scurt, cum a decurs ziua ei de naștere. Ea a spus: “M-am trezit la 7 dimineața, am intrat în videocall cu Vlad și Lia. Voiam să-i prind înainte de a ajunge la școală. Am primit multe mesaje, urări, și, cumva, toate acestea au scurtat distanța, pentru că e prima oară când sunt singură, în altă țară, de ziua mea, dar nu-i nimic, o să am alte ocazii să sărbătoresc această aniversare și când mă întorc în țară.”

La mulți ani, draga noastră!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!