Sari la conținut

Dana Rogoz, vacanță de vis cu familia, în Grecia. Cum arată actrița în costum de baie, la un an de la nașterea micuței Lia

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz se bucură de zilele călduroase de vară alături de familia ei și a ales să-și petreacă vacanța în Grecia.

Actrița a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram, printre care și câteva poze în costum de baie. Dana Rogoz arată minunat, la un an de la nașterea micuței Lia.

“Salutări din Paradis! Aseară când am ajuns la cazare, îmi venea să plâng de fericire! E minunat! Vlad când m-a văzut așa de fericită m-a întrebat din senin: Dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv?”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

În această vacanță, Lia a avut parte de prima bălăceală în piscină.

„A intrat pentru prima oară cu mine într-o piscină. Prima-prima intrare a fost un eșec. Dacă ar fi putut vorbi, ne-ar fi zis un “Ia mai lăsați-mă în pace cu apa voastră!” Cred că nu i-a plăcut temperatura apei, căci puțin mai târziu am reîncercat și s-a relaxat, iar apoi a început să o distreze teribil toată experiența, de nu mai voia să iasă. Dar ce senzație minunată am trăit plimbând-o prin apă în colăcelul ei, cântându-i în același timp – căci adoră să îi cânți și știam că asta o va relaxa, și să văd în ochișorii ei cum descoperă această senzație nouă. #iubireinfinită”, a mai adăugat Dana.

Cadrele surprinse de Dana Rogoz în Grecia sunt superbe. Vezi galeria foto!

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!