Sari la conținut

De cine va fi botezat băiețelul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Data de 6 mai nu va fi uitată niciodată de Meghan Markle și de Prințul Harry: este ziua în care au devenit părinți pentru prima dată!

Așa cum era de așteptat, însă, presa a început să își pună o mulțime de întrebări: cum se simt cei doi, ce nume va purta micuțul, cine îl va boteza și nu numai…

La câteva ore la naștere, Prințul Harry, vizibil în culmea fericirii, a oferit primele declaraţii, precizând că atât soția lui, cât și micuțul, sunt foarte bine.

„Meghan a născut un băieţel perfect sănătos în această dimineaţă. Atât Meghan cât şi copilul sunt foarte bine. A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-aş putea-o imagina vreodată“, a spus Prinţul Harry, vădit emoţionat şi fericit

Mai mult, la scurt timp de la aflarea veștii, presa a titrat faptul că nașii băiatului ar fi chiar George și Amal Clooney.

Este cunoscut faptul că la botezurile din familia regală există mai multe perechi de nași, care, de cele mai multe ori, sunt aleși nu din familie, ci din rândul prietenilor apropiați ai părinților micuțului, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Kate Middleton și al Prințului William.

Publicația britanică Daily Mail a anunțat că George și Amal Clooney ar fi la un pas să confirme că se află printre nașii fiului celor doi, un apropiat al cuplului declarând pentru Daily Mail faptul că Amal și Meghan sunt prietene de mai mulți ani de zile, iar Harry și George au devenit și ei apropiați datorită celor două.

„Sunt mult mai apropiați decât se scrie în presă”.

Aceeași sursă a explicat că George Clooney le-a spus câtorva persoane că are o bănuială puternică că el și Amal vor fi rugați să îi fie nași micuțului Ducilor de Sussex.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!