Sari la conținut

Drew Barrymore, cu sinceritate despre parentingul din perioada pandemiei: “Plâng în fiecare zi”

Chiar dacă ești sau nu un superstar la Hollywood, cu siguranță te regăsești în ceea ce a spus Drew Barrymore într-un interviu recent despre modul în care face față stresului cauzat de carantină.

Barrymore, mamă de doi, a vorbit despre stresul cu care se confruntă în privința rolului de profesor, mamă, actriță și fondator al companiei de frumusețe Flower Beauty.

Ca mulți dintre noi, carantina a început puternic. Barrymore a spus într-un interviu: "Am încercat doar să găsesc o rutină cu copiii mei. Du-te la o plimbare cu bicicleta, fă o plimbare cu mașina, jucați împreună ceva și fii inventivă. Dar această abordare nu a durat mult. Și atunci a început școala. Totul a fost aruncat pe fereastră. Pentru un moment m-am gândit: Sunt doar 3 săptămâni. Pot să fac asta. Plângeam în fiecare zi, toată ziua."

Barrymore nu este singura mămică aflată în situația aceasta. Mamele din întreaga țară raportează un nivel crescut de stres. Un sondaj recent al Centrului de Cercetare Pew a descoperit că femeile raportează în prezent rate mai mari de suferință psihologică, comparativ cu bărbații, probabil pentru că își asumă mai multe sarcini în ceea ce privește școlarizarea copiilor lor.

"A fost cel mai greu moment din viața mea. Am fost profesor, părinte, îngrijitor... Nu credeam că trebuie să respect și să apreciez profesorii mai mult decât am făcut-o."

Multe mămici sunt de aceeași părere cu Barrymore. Programul excesiv de formal, de la oră la oră, creat în primele zile de carantină care se destramă încă din prima săptămână. Apoi perioada de haos, în care majoritatea regulilor au fost aruncate pe fereastră. Ultima etapă este acceptarea și îmbrățișarea acestei perioade pline de provocări.

"Nu știu dacă sunt zile bune și zile rele", a adăugat Barrymore. "Cred că sunt ore bune și ore proaste. Mă duc să caut optimismul."

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!