Sari la conținut

Ducesa de Cambridge, o mămică relaxată pe coperta revistei Vogue

Pentru a marca o sută de ani de la lansarea “Vogue”, publicația a realizat un pictorial special: ducesa de Cambridge este al treilea membru al familiei regale britanice care apare pe coperta revistei, după ce în luna ianuarie a participat la o şedinţă foto.

Potrivit Daily Mail, aceasta a fost prima dată când ducesa, în vârstă de 34 de ani, a permis unui make-up artist profesionist să o pregătească pentru şedinţa foto. Sally Branka i-a oferit lui Kate o înfăţişare mai proaspătă, întinerită.

Josh Olins, unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniu, a realizat aceste fotografii în colaborare cu publicaţia Vogue şi National Portrait Gallery. Două dintre portrete vor fi expuse în galerie, făcând parte din expoziţia ”Vogue 100: A Century of Style”, iar alte şapte urmează să fie publicate în ediţia dedicată lunii iunie a revistei, care va fi lansată pe 5 mai. Ducesa, sub al cărei patronaj se află National Portrait Gallery, va vizita expoziţia, miercuri.

Portretele au fost făcute în luna ianuarie, în Norfolk, iar ducesa de Cambridge poartă haine alese împreună cu Lucinda Chambers, directoarea secţiei Modă a revistei Vogue, şi Alexandra Shulman, editorul publicaţiei.

Pentru copertă, Kate a purtat o haină semnată Burberry şi o pălărie vintage, de la magazinul Beyond Retro din Londra. Într-o altă imagine, ea poartă o bluză Petit Bateau şi pantaloni Burberry.

Kate este al treilea membru al familiei regale care pozează pentru coperta revistei Vogue, după Diana, prinţesa de Wales, care a făcut-o de patru ori, începând cu 1991, şi prinţesa Anne, care a fost protagonista unui pictorial în 1971, informează news.ro.

Vezi aici și cele mai noi fotografii cu prințesa Charlotte, cel de-al doilea copil al ducesei de Cambridge!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!