Sari la conținut

După 10 băieței la rând, au devenit, în sfârșit, părinți și de fetiță

Vezi gGalerie foto

Unii dintre noi cedează ușor, atunci când vine vorba despre planurile lor, și cred foarte mult că, dacă vrei să-l amuzi pe Dumnezeu, atunci trebuie să îi amintești ce planuri ți-ai făcut. Alții, însă, sunt mai ambițioși. Foaaarte ambițioși, am spune, dacă este să ne referim, spre exemplu, la cuplul britanic format din Alexis (39 de ani) și David Brett (44 de ani).

De ce spunem asta? Pentru că cei doi și-au dorit din toată inima o fetiță și nu s-au lăsat până nu au avut-o. Și când spunem nu s-au lăsat, ne referim la... 10 băieței mai târziu.  Pentru că exact asta au făcut: după ce au devenit părinții a 10 băieței, Dumnezeu i-a binecuvântat și cu mult dorita fetiță.

Alexis și David au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 17 ani, când l-au primit pe Cambell. De atunci, au mai venit pe lume Harrison (16); Corey (14); Lachlan (11); Brodie (9) Brahn (8); Hunter (6); Mack (5); Blake (3); Rothagaidh (2) și… Cameron, mezina familiei.

Așadar, în ultimii 18 ani, Alexis a fost gravidă nu mai puțin de 10 ani, cu 10 băieței și o fetiță.

”Suntem peste măsură de fericiți. Mă așteptam să aud că avem un alt băiat, dar când am aflat că este o fată, fața mea s-a luminat. Am fost șocată, dar și încântată. Acum este aici cu noi și sentimentul este fantastic”, a declarat proaspăta mămică.
Alexis și David sunt împreună din anul 1998. Locuiesc într-o casă care are cinci dormitoare. Băieții împart toate camerele. Cuplul speră că, până când fiica lor va avea nevoie de o cameră, câțiva din frații mai mari vor avea propriile lor case. Deocamdată, Cameron va avea un pătuț în camera părinților ei.

Cum arată o zi din viața lor?

Acum, cât Cameron este foarte mică, domnește haosul.

Dar, de obicei, Alexis, își începe ziua la o oră după ce soțul ei, care lucrează ca mecanic de locomotivă, merge la serviciu, adică la ora 4.30. Ea își savurează „liniștită” cafeaua și face un duș înainte de a se trezi primul copil. Rând pe rând îi pregătește pentru creșă sau școală și le dă de mâncare.

Cu atât de multe guri de hrănit, cele două frigidere ale familiei sunt insuficiente, astfel că tatăl face trei drumuri pe săptămână la supermarket pentru cumpărături. Factura săptămânală numai pentru mâncare este de aproximativ 300 de lire sterline. Include nouă cutii mari de cereale, 16 pâini, 50 de bidoane de lapte, șapte litri de suc de fructe și 100 de pachete de cipsuri. Factura mai include 30 de mere, 25 de banane, două kilograme de paste și două tuburi de pastă de dinți.

Dar poate și mai uimitor de atât  este faptul că familia nu are o mașină de spălat vase. Mama spală toate vasele de mână. Au doar mașină de spălat care este încărcată de șapte ori pe zi. Cu așa activitate, atât mama cât și tatăl nu au timp să se plictisească și așa cum declară, sunt o familie fericită.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!