Sari la conținut

După 6 avorturi spontane, o mămică are parte de un bebeluș-curcubeu. Fotografia care a cucerit Internetul

Vezi gGalerie foto

Între 10 și 20 % dintre femeile care rămân însărcinate suferă de avort spontan. Durerea este imensă, însă imaginează-ți prin ce trece o femeie care își dorește cu ardoare încă un copil și pierde sarcina... de 6 ori! Dureros? Îngrozitor! Acum, imaginează-ți prin ce trece aceeași femeie când reușește să ducă până la capăt a șaptea sarcină. Este cazul unei tinere din Statele Unite care a dorit să-și imortalizeze bebelușul-curcubeu, așa cum i se mai spune unui copil mult așteptat, printr-o ședință foto specială.

Cu siguranță, nu există cuvinte care să exprime pe deplin bucuria unei femei care reușește să ducă la capăt o sarcină, după ce a suferit 6 avorturi spontane. Însă există o imagine care poate să redea această bucurie infinită. Jessica Mahoney din Connecticut, Statele Unite, și soțul ei și-au dorit cu ardoare un frățior sau o surioară pentru băiețelul lor, Corbin. Însă cei doi au trecut printr-un adevărat coșmar până să-și vadă visul cu ochii: . Jessica a suferit 6 avorturi spontane.

Când își pierduse speranța, tânăra a rămas din nou însărcinată. Iar a șaptea oară s-a dovedit a fi cu noroc, căci Jessica a dus sarcina până la capăt. Și, înainte de a naște, a dorit să imortalizeze bucuria printr-o ședință foto specială: bebelușul-curcubeu.

►Citește și Imagini de colecție: Cât de mic este un bebeluș?

Ce este un bebeluș-curcubeu? “Împăcarea cu sine, înțelegerea frumuseții unui curcubeu care înțelege ravagiile unei furtuni”, a explicat fotografa Jo Ann Marrero, cea care a realizat o ședință foto spectaculoasă pentru Jessica Mahoney. După furtună... iese curcubeul!

Sursa: Bored Panda

Intră în galeria foto să vezi și alte fotografii spectaculoase cu bebeluși-curcubeu!

Foto: Facebook / Pinterest

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!