Sari la conținut

Eva Longoria - mămică pentru prima dată, la 42 de ani! Fetiţă sau băieţel?

Eva Longoria, actrița din celebrul serial “Neveste disperate” așteaptă, pentru prima dată, barza! După două mariaje eșuate se pare că și-a găsit liniștea alături de José 'Pepe' Bastón, un om de afaceri de 49 de ani, cu care s-a căsătorit anul trecut.

Informația a fost deja confirmată de către reprezentantul Evei Longoria, anunţând că cei doi vor avea un băiețel. Nu au fost oferite alte detalii despre această sarcină, prin urmare încă nu se știe în ce stadiu se află sau dacă au ajuns aici pe cale naturală sau au apelat la fertilizare în vitro.

Aceasta e cea de-a treia căsnicie pentru starul din ”Neveste Disperate”. José 'Pepe' Bastón are deja 3 copii şi cu fosta soţie. Deși a declarat că nu-i lipsește nimic în cuplu și că a fi mamă vitregă e suficient pentru ea, iată că Eva Longoria e însărcinată acum pentru prima oară.

Cert este, însă, că actrița n-a exclus nicicând posibilitatea de a deveni mamă, declarând de nenumărate ori că ”dacă e să se întâmple, e binevenit”.

Sursa foto

Articole relationate
Cum creștem copii independenți

Cum creștem copii independenți

Dacă aș fi primit câte un bănuț pentru fiecare dată în care mi s-a spus că fii-mea e prea dependentă de mine, că stă numai după fusta mea, că nu stă deloc...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti