Sari la conținut

Feli Donose, mesaj emoționant pentru fiica ei, care a terminat grădinița - „Bocesc cu pauze, de câteva zile”

Vezi gGalerie foto

Parcă mai ieri am auzit și ne-am emoționat pentru prima dată la versurile cântecului Două Inimi, scris de Feli pentru fetița ei, Nora Luna, ce încă nu venise pe lume. Și acum, iată că se fac 6 ani  de când Nora a a stat pentru prima dată în brațele mamei ei, bucurând-o pentru totdeauna!

Acum, Nora Luna este mare... atât de mare, că tocmai a terminat grădinița și de pregătește de școală. Așa cum era de așteptat, Feli a fost prezentă la festivitatea de sfârșit de an a micuței, prilej cu care i-a făcut câteva fotografii pe care le-a și împărtășit cu noi, fanii ei. Bineînțeles, imaginile nu au putut sta neînsoțite de un mesaj emoționant scris din suflet, așa cum Feli ne-a obișnuit, de atâtea ori.

„Era o zi de vară când ai avut ziua botezului. Ce mică erai, mami! Anii au trecut și de la o secundă la alta te iubim mai mult și mai mult!
Ieri ai terminat grădinița. Din toamnă mergi la ȘCOALĂ! Când a trecut timpul?
Bocesc cu pauze de câteva zile. Chiar și acum când iar îmi împart gândurile cu lumea.
Uneori mai cer atenție când mă simt tristă și atunci cer iubirea întregului pământ”, a scris Feli.

„Știi… încă de când erai in burtică mă enervau toate “sfătoasele”. Spuneau să mă bucur de toate momentele cu tine. Că zboară timpul repede.
Am ajuns să le dau dreptate și asta mă enervează și mai mult.
Eu nu am o problema cu timpul. E firesc să îl las să treacă. Dar da. L-aș opri ca să mai stai puțin micuță. Să mă cauți, să vrei să dormi cu mine, să ai gura mare când ne certăm, să îmi faci bilețele cu “Te iubeCS, mami” ca semn de împăcare.
Ești comoara mea. Norocoși sunt oamenii în a căror viață ești! D-apăi noi… părinții tăi…”, a continuat ea.

Noi nu putem decât să ne uimim de frumusețea micuței Luna și să îi urăm un parcurs plin de succese. Iar mamei... sănătate cât mai multă, să se bucure de cât mai multe etape ale vieții, alături de fetița ei.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!