Sari la conținut

Fetița Roxanei și a lui Șerban Copoț a fost botezată. Primele imagini cu micuța de la botez

Vezi gGalerie foto

Serban Copoț și soția lui, Roxana, și-au botezat în weekend fetița, Ada-Noelle. Deși vremea nu a ținut cu ei și au avut parte de o zi ploioasă, Șerban a spus că în sufletele lor a fost soare.

El a postat pe contul său de Instagram poze de la botez, alături de mesajul: “Sâmbătă a fost zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârșit pandemia a luat o pauză și am putut să ne vedem de viață. Deși a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare și curcubee.”

Șerban Copoț a dezvăluit și cine sunt nașii de botez ai micuței Ada-Noelle. Cei care au botezat-o pe fetiță sunt Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, care sunt totodată și preteni foarte buni de-ai lui Șerban.

“Este minunat atunci când ai prieteni dragi, Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale și devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet și suntem deosebit de încântați de faptul că Ada-Noelle are niște nași așa frumoși și deștepți”, a mai scris Șerban pe Instagram.

Micuța Ada-Noelle s-a născut în data de 18 noiembrie 2020 și este mezina familiei Copoț. Fetița este tare norocoasă și cu siguranță va fi iubită și protejată de cei doi frățiori mai mari, Tedi și Alexandru. Se pare că familia Copoț s-a întregit și pare mai fericită ca niciodată! Felicitări, dragilor!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!