Sari la conținut

Gest impresionant făcut de un tătic pentru copilul său bolnav de cancer

Vezi gGalerie foto

Cea mai grea încercare pentru un părinte este atunci când copilul său este grav bolnav. Și, din păcate, cancerul nu ține cont de vârstă. Un tătic din statul american Kansas a luat cu asalt rețelele de socializare după ce și-a tatuat pe cap o cicatrice la fel ca cea pe care o are băiețelul său diagnosticat cu o tumoare malignă pe creier.

Cancerul nu ține cont de vârstă, însă maladia secolului este cu atât mai crudă atunci când îi lovește pe copii. Iar părinții lor sunt copleșiți de durere, însă încearcă să-și ascundă temerile și disperarea cum pot mai bine. Este și cazul unui tătic din Kansas, Statele Unite, al cărui băiețel, Gabriel Marshall, a fost diagnosticat anul trecut cu o tumoare malignă pe creier. Puștiul a fost operat de urgență, însă s-a ales în urma intervenției cu o cicatrice destul de urâtă.

Pentru a-și încurala fiul să-și depășească temerile și complexele cauzate de semnul rămas, tatăl lui, Josh J-Mash Marshall a decis să se tundă la zero și să-și tatueze cicatricea pe scalp: în același loc și având aceeași mărime cu cea a fiului său.

►Citește și Dincolo de sindromul Down. Un copil zboară datorită tatălui său

“Nu am crezut că poza cu noi doi va lua așa amploare”, a scris Josh pe pagina sa de Facebook. Fotografia cu pricina s-a transformat într-o nouă imagine virală, căci a fost distribuită de sute de mii de ori până acum.

Intră în galeria foto să vezi mai multe poze cu cei doi!

Foto: Facebook

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!