Sari la conținut

Gina Pistol – prima poză cu micuța Josephine Ana Maria

Vezi gGalerie foto

Gina Pistol a născut-o pe 9 martie, prin cezariană, pe micuța Josephine Ana Maria.

“Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei", spunea Smiley după prima noapte petrecută în 3.

Zilele trec rapid, iar minunata blondină pare să se descurce de minune în rolul de mamă. Deși nu este deloc ușor, după cum ea însăși a recunoscut, zilele petrecute alături de micuța ei sunt de neprețuit.

“Nu e ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început, adică tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru... uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine”, a spus Gina pe pagina ei de Instagram.

Iată că a venit și momentul ca vedeta să posteze prima poză cu micuța Josephine Ana Maria. Sub aceasta, pasionata mămică a postat un mesaj înduioșător: "...și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg."

Nouă ne-a topit inima! Voi ce ziceți?

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!