Sari la conținut

Gina Pistol a născut! Câte kg are bebelușul și ce a declarat proaspătul tătic

Gina și Smiley au devenit părinți! Anunțul l-a făcut proaspătul tătic, printr-un vlog postat pe canalul personal de Youtube.

“Cu câteva ore înainte de a fi trei. Am devenit părinți.”, a scris Smiley în dreptul videoclipului postat în urmă cu câteva minute pe Youtube

“Suntem trei. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă”, a fost descrierea videoclipului făcut public.

La fel ca atunci când au anunțat când vor deveni părinți, Smiley și Gina Pistol s-au filmat cu doar câteva ore înainte să devină părinți, iar ulterior Smiley...a făcut update.

Gina Pistol și Smiley, care formează un cuplu de câțiva ani, au anunțat anul trecut că vor deveni părinți. Vestea a venit după mult timp, întrucât Gina Pistol credea că nu va deveni niciodată mamă.

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri, spunea ea”.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • smili

    Sa vezi cat o sa persiste basina asta ca link pe adevarul.ro. Doar a fatat o vedetuta playboy, inventatoarea nimicului. Minim o luna ne desfatam cu stirea asta!

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!