Sari la conținut

Gina Pistol, despre viața de proaspătă mămică – “Sunt atât de obosită, încât nu mi-e somn”

Gina Pistol a devenit mămică luna trecută, pe 9 martie. Viața de proaspătă mămică pare că îi priește Ginei, deși a recunoscut că este o perioadă dificilă, cu nopți de nesomn, dar totuși atât de frumoasă.

Vedeta a postat pe Instagram un story, imediat după ce a adormit-o pe micuța Josephine Ana Maria, spunând: „Și când regina este sătulă, este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște. Primesc foarte multe mesaje de la fete: Odihnește-te și tu acum, când doarme. Sunt atât de obosită, încât nu mi-e somn. Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea, am o energie dubioasă. Acum nu pot să dorm, dar după ora 6 îmi pică ochii.”

Tot ea mai adaugă: „Încerc să vă răspund la întrebarea cu cine seamăna asta mică, adică regina. Nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce este mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce vă pot spune sigur este că e foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și frumoasă. Are ochii gri, sunt încă gri deschis, dar este simpatică rău.”

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!