Sari la conținut

Gina Pistol și Smiley, prima apariție împreună de când au devenit părinți

De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley au apărut împreună doar în video-urile create de ei pe conturile de socializare. De curând, ei apărut împreună pentru prima dată de când sunt părinții micuței Josephine.

Gina și Smiley au fost invitat la o emisiune radio, unde au vorbit despre viața lor de familie, subiectul principal fiind chiar fetița lor.

Întrebați de prezentatorul emisiunii unde se află în momentul respectiv micuța Josephine, Gina și Smiley au răspuns: „Fiica a rămas acasă. Avem și noi un ajutor de ceva timp și a rămas acasă cu doamna care ne mai ajută.”

Discutând și abordând subiectul la care Smiley excelează, adică muzica, părinții micuței Josephine au spus că fetița adoră muzica și că îi place foarte mult să cânte și să danseze.

„Vorbește, se exprimă, fără cuvinte, dar se exprimă în felul ei. Cântă, da, cântă! Cântă și dansează! Cred că este vedetă în lumea bebelușilor! Are stilul de dans în funcție de muzică”, a spus Gina.

Smiley a adăugat: “Acum piesa ei preferată este Adventure of a Lifetime de la Coldplay. Anul trecut i-a plăcut Rita foarte tare. În general, îi place tot ce cânt eu. Are feluri în care ascultă muzica diferit. Își schimbă starea în funcție de muzica pe care o ascultă.”

Gina și Smiley au vorbit și despre momentul în care s-au cunoscut. “Pe Andrei l-am cunoscut la o petrecere de revistă. Era o scenă micuță și cânta Andrei. Am ascultat mereu muzica lui, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat, să mă uit și să zic mama, ce partidă bună, pentru că el era într-o relație, mie nu îmi place să mă uit după bărbații care sunt într-o relație. Îl vedeam ca pe un artist. Și a fost un moment atunci la petrecere când m-am uitat la el și am zis "Hmm, ce mișto e tipul ăsta”.

Ce nume voiau să-i pună Gina Pistol și Smiley fetiței lor?

Cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, cuplul Gina-Smiley era atât de aproape să-i pună numele fetiței lor… Regina! Gina… Regina.

“Eu mă pregătisem cu nume de băiat, când am aflat că vom avea fetiță, m-am gândit: n-ar merge mai bine Regina? Că are puțin și din Gina, e și cu Maria… Cum ar fi fost? Ne bătea copilul!”, a spus Gina.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!