Sari la conținut

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți?

Gina Pistol și Smiley se pare că vor deveni părinți... peste șase luni!

Sursele apropiate ale familiei vedetelor susțin că Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru. Se pare că perioada de izolare le-a priit celor doi și s-au apropiat foarte tare, petrecând mult timp împreună.

Gina și Smiley au trăit momente extrem de frumoase amândoi, în perioada de izolare când, dacă nu erau acasă, își petreceau timpul împreună la studio, unde artistul lucra la piese.

Cu ceva timp în urmă, Gina Pistol a declarat: ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • resurected_michel@yahoo.com

    Vin pe articol de pe un link din adevarul.ro De o luna persita pe frontpage la adevarul.ro basina asta: smili si cu gagica-sa vor avea un puradel. Gata boss, ne-am prins! Cate foame de click-uri mai aveti. Jurnalism nene, ala adevarat nu ala in care traduceti articole din dailymail sau bbc ca fiind ale voastre...jurnalism

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!