Sari la conținut

Iair, băiețelul Vlăduței Lupău, a împlinit un an. Ce mesaj emoționant i-a transmis mămica lui

Vezi gGalerie foto

În data de 6 August 2022, Vlăduța Lupău devenea mămică pentru prima dată. Astăzi, la un an de la nașterea micuțului Iair, mămica i-a transmis acestuia un mesaj emoționant, pe care l-a denumit “Scrisoare pentru tine, fiul meu”.

“La mulți ani… bucuria și sensul vieții mele… IAIR

6 August 2022 ai venit pe lume și mi-ai schimbat viața, i-ai dat sens, culoare, împlinire și fericire!

Primul an cu tine, pentru mine a însemnat startul la o viață nouă, a fost magic, a fost perfect, am învățat ce înseamnă o altfel de iubire, IUBIREA SUPREMĂ.

Am învățat să mă trezesc devreme, am învățat să mă grăbesc acasă, am învățat să schimb scutec, am învățat să te adorm, am învățat să dorm pe furiș, am învățat să… extrem de multe!

Despre tine…

…ești un copil binecuvântat si știam asta de când am știut ca minunile există! Că știi tu, tu ești minunea mea! Esti vesel, bun, si bineînțeles pentru mine ești cel mai frumos… ești ca tati tău!

Despre mine cu tine…

Te-am adorat din prima clipă și te-am vrut doar pentru mine… cred că așa s-a explicat la început sentimentul matern. După o perioadă am învățat că trebuie să te “împart” pentru că toată lumea te-a așteptat și te iubește (aici a fost mai greu pentru mine), dar am reușit!
Și ca un secret… cel mai greu a fost, este și va fi mereu, momentul când plec de acasă chiar și pentru 5 minute, pentru că DORUL împreună cu iubirea este ceva greu în sufletul meu.
Dar fără sacrificii și munca nu poți avea tot ce îți dorești, iar eu, ca mamă, îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine, tocmai de aia muncesc să pot să îți ofer toată viața bună!

Despre eu și tati cu tine…

Suntem împliniți, fericiți și ne certăm doar când unul din noi:
- te pupă mai mult
- nu te adoarme rapid și ușor
- nu trimite poza instant și nu răspunde instant la apelul video.

Despre viitor…

Știi ca seara ne zicem “îngerașul” și mereu îi mulțumim Lui Doamne Doamne că suntem împreună… asta înseamnă prezent și viitor.
Am încredere că El știe mai bine care e rostul tău pe pământ și ca îmi ascultă rugăciunile să ai o viață ușoară. Pentru că rugăciunile mamei sunt cele mai puternice.

Te iubesc și îți mulțumesc pentru cum mă muști de obraz ca să-mi arăți iubirea ta… iubirea ta pură.

August 6, ești ziua mea perfectă și preferată!”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram, unde a și postat câteva fotografii de la ședința foto organizată pentru băiețelul ei.

La mulți ani, micuțule!

► Vezi galeria foto cu imaginile de la ședința foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!