Sari la conținut

Îmi donez ziua de naștere pentru copiii cu autism

Peste fix o săptămână, pe 8 aprilie, voi împlini 35 de ani și nu e păcăleală. Nu știu cum sună pentru voi vârsta asta, dar eu o simt importantă. Poate pentru că poate fi jumătatea vieții?

N-o să vă plictisesc acum cu gândurile și trăirile mele legate de subiectul ”vârstă” acum, am un articol separat pentru asta. Daaar, sunt tare bucuroasă și emoționată să vă anunț că îmi donez ziua de naștere pentru copiii cu autism din centrele ATCA, iar voi sunteți invitați.

Putem face o faptă bună împreună pentru niște copii speciali. Eu vă aștept cu brațele deschise la o petrecere caritabilă numa’ bună pentru o după-amiază de duminică, iar voi veniți cu bani de donat pentru copii în loc de cadou pentru mine. Vom avea o urnă specială acolo. Orice sumă este binevenită, orele de terapie pentru copiii cu autism ajung la sume lunare mari. Ca să vă faceți o idee generală, o donație de 100 lei acoperă 2 ore de terapie. După petrecere vă voi spune ce sumă s-a strâns și câți copii am reușit să ajutăm împreună.

(...)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!