Sari la conținut

Justin Bieber va fi tătic, pentru prima dată. În câte luni este gravidă Hailey Bieber

Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut pe paginile lor de Instagram, unde au postat un clip video și imagini emoționante de la evenimentul de reînnoire a jurămintelor.

Modelul de origine americană a purtat o rochie albă lungă, din dantelă, și un voal, punându-și în evidență burtica în creștere.

Niciuna dintre postările de pe Instagram ale cuplului respectiv nu prezintă alt text în afară de numele de utilizator al fiecăruia dintre ei.

Un reprezentant al lui Hailey a confirmat joi pentru The Associated Press că modelul este însărcinată în puțin peste șase luni.

Mai multe celebrități, printre care vedeta de reality-show americană Kim Kardashian și modelul Gigi Hadid și-au postat felicitările, sub anunțul de pe Instagram.

Hailey și Justin, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în New York, în 2018. Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea tineri (Justin are 29 de ani, iar Hailey are 27 de ani), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii, încă din 2021.

"Întotdeauna am știut că suntem aliniați cu privire la ceea ce ne dorim în viitor", a declarat ea pentru ELLE: „Am vorbit despre faptul că vrem să ne căsătorim tineri și să avem o familie tânără și să ne construim o viață. Chiar înainte de a ști că ne dorim să fim unul cu celălalt".

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)


Sursa: BBC
 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!