Sari la conținut

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj de mulţumire emoţionant soţiei sale, de Ziua Mamei

De Ziua Mamei, Justin Timberlake a postat pe Instagram un mesaj emoţionant pentru soția şi mama copilului lui, Jessica Biel.

De câte ori are ocazia, Justin Timberlake vorbește cu dragoste despre soția lui, Jessica Biel. Cea mai recentă declarație de dragoste publică a fost postată pe Instagram de Ziua Mamei, alături de o fotografie adorabilă cu soția sa și fiul lor.

„Mă minunezi! Este așa greu de exprimat în cuvinte toate lucrurile pe care le face o Mamă. Și tu reuşeşti să le faci cu atâta grație. Îți mulțumesc că mi-ai dat cel mai minunat cadou și că în continuare îi arăți ce înseamnă să fii o persoană bună în lumea aceasta. Mă faci să realizez cât de multe lucruri a făcut mama mea pentru mine. La mulți ani de Ziua Mamei, dragostea mea. Şi, pentru minunata mea mamă și pentru toate mamele din lume: voi chiar reuşiţi mereu să fiţi mereu în faţa noastră… ma înclin“, a scris cântărețul.

Deşi sunt împreună din anul 2007, cei doi au luat decizia de a se căsători abia în 2012. De un an, Justin și Jessica au devenit părinții unui băiețel pe nume Silas.

În Statele Unite ale Americii, Ziua Mamei se sărbătoreşte în a doua duminică din luna mai.

Sursa text + foto: Instagram, Scarry Mommy

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!