Sari la conținut

Khloe Kardashian a decis: după naştere, îşi va mânca placenta

Khloe Kardashian, gravidă în şapte luni, a dezvăluit că intenţionează să urmeze exemplul surorii sale, Kim, şi să îşi mănânce placenta, după ce va naşte.

"O să o ingerez sub formă de pastile", a spus ea în cadrul emisiunii Keeping Up with the Kardashians.

"Placenta mea era dublă ca mărime, este ciudat de mare, aşa că mi-au dat-o în două borcane", şi-a amintit Kim, în aceeaşi emisiune. Kim a adăugat că a optat pentru "aromă de struguri" în "placenta ei pusă la murat".

S-a demonstrat științific faptul că placenta este foarte bogată în vitamine, minerale, proteine, dar și în hormoni „buni”, motiv pentru care medicină tradițională recomandă consumul acesteia, care ar preveni atât carențele nutritive, cât și depresia post-partum. Totodată, placentă ar stimula și . lactația.
Pe de altă parte, însă, Centrul de control şi profilactică a bolilor din SUA avertizează că folosirea în alimentaţie a placentei nu este doar inutilă, dar şi prezintă pericol pentru copil, mai ales dacă este preparată în condiţii casnice.

► Citeşte şi Placentofagia: Cum sa-ti transformi placenta in suplimente alimentare

Cu toate acestea, că unii oameni gătesc taco mexican din placentă, iar pe Amazon se vinde cartea „25 de reţete din placentă: reţete simple şi gustoase din pacentă!”, ale cărei recenzii sunt pozitive în mare parte. Pentru cei care nu vor să gătească de unii singuri, există capsule din placentă umană, preparată în laboratoare speciale.

Vedeta de 33 de ani este însărcinată cu primul ei copil şi urmează să nască în luna aprilie. Tatăl copilului este jucătorul de baschet Tristan Thomson (26 de ani).

Sursa

Sursa foto


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!