Sari la conținut

Laura Cosoi, despre întâlnirea fetițelor ei cu micuța Lara

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi a devenit mămică de fetiță, pentru a treia oară, în data de 23 iunie, anul acesta. Așa cum ne-a obișnuit până acum, mămica ne-a oferit detalii în ceea ce privește sarcinile ei, alimentația din timpul sarcinilor, nașterile, precum și întreaga experiență de mămică de 3.

De curând, Laura Cosoi a scris pe blogul ei personal despre cum a decurs prima întâlnire a Ritei și Verei cu surioara lor mai mică, Lara.

"Am venit acasă cu Lara într-o zi de sâmbăta, după două nopți petrecute la maternitate, în ideea de a mă mai odihni puțin înainte să înfrunt haosul care presupuneam că mă așteaptă. Dar nu a fost chiar așa, cel puțin în primele clipe. Fetele fuseseră amândouă la cursul de actorie și dormeau, așa că ne-a întâmpinat mama, venită la noi că să-și cunoască nepoata. Au fost câteva momente tihnite, când i-am prezentat Larei noua ei casă, i-am arătat-o pe Luna și căsuța cu șoricei a fetelor și, după ce eu și Cosmin am avut câteva clipe speciale cu ea, abia am apucat să o pun în pătuț și s-au trezit copiii. Instantaneu s-a declanșat haosul, pentru că entuziasmul lor a fost la cote extreme. Rita țopăia și striga continuu „Lara, Lara!”, Vera sarea în jurul ei și tipa și ea „Ala, Ala”, pentru că nu-i poate spune încă pe nume. În tot timpul asta întrebările curgeau la foc automat: nu mai e bebe în burtică?, unde e buricul prin care manca, de ce face Lara într-un fel sau altul, ce vrea să zică și multe altele. M-am felicitat că – mai mult din instinct – am pus-o pe Lara în pătuț și așa au cunoscut-o prima dată. Astfel nu au asociat-o cu mine neapărat, ci au văzut-o că pe fetiță independenta și astfel am putut să le iau în brațe, le-am pupat, iar ele au regăsit-o pe mămică lor așa cum o știau.

Când am plecat de la maternitate, am îmbrăcat aceeași rochie albă pe care am purtat-o când le-am adus acasă pe Rita și Vera. Iar Lara, la primul ei drum în lume, a purtat același body că și surorile ei în aceste împrejurări. Nimic nu e întâmplător! Acum au împărțit aceleași hăinuțe, iar mai tărziu, sperăm, vor împărtăși aceleași amintiri fericite!", a scris Laura Cosoi.

De asemenea, mămica a postat și câteva fotografii din ziua în care Rita și Vera și-au cunoscut surioara mai mică.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!