Sari la conținut

Laura Cosoi, travaliul pas cu pas: „A fost o naștere frumoasă”

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară, în data de 15 august, când a adus-o pe lume pe micuța Vera.

Actrița a născut natural, în zi mare de sărbătoare: Sf Maria.

„Am avut emoții uriașe și încă mă simt copleșită când mă uit la această minune, fetița noastră cu pielea roz-trandafirie și cu cel mai delicat parfum din lume, cel de bebeluș. Ne bucurăm că suntem sănătoși și că totul a ieșit așa cum ne-am dorit!”, scrie Laura Cosoi pe pagina ei.

În timpul travaliului, Laura a ascultat muzică, a dormit în toate momentele când nu avea contracții și a vorbit la telefon cu soțul ei, Cosmin.

Mămica a ținut neapărat să nască natural și acest lucru i-a reușit. „Este foarte important ca, înainte de naștere, să te pregătești pentru orice. La un moment dat, contracțiile păreau că nu mai progresează și mi s-a spus că, dacă nu am dilatație și nu am contracții de naștere în 24 de ore de când s-a rupt apa, recomandarea ar fi cezariana. N-aș vrea să fiu greșit înțeleasă: e minunat că există și varianta aceasta să aduci un copil pe lume. Important e ca mama și copilul să fie sănătoși și nicio femeie nu e mai puțin mamă dacă a ales o variantă sau alta de a naște. Dar cum am născut o dată natural, mi-am dorit foarte mult să pot repeta experiența, care pentru mine, a fost cea mai frumoasă și plină de însemnătate de până acum”, spune Laura.

Deși travaliul a fost mai greu la primul copil, Laura a spus că nașterea în sine la micuța Rita a fost mai ușoară.

► Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu ambele fetițe

„A fost o naștere foarte frumoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit în acea zi sfântă și pentru fetița blândă, luminoasă și solară pe care ne-a dăruit-o. Vera a venit pe lume cu aceeași pace și lumină cu care a venit Rita. Câtă binecuvântare!!!”, adaugă Laura Cosoi.

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!