Sari la conținut

Li se întâmplă și lor: vedete care s-au luptat ani la rând cu infertilitatea

A deveni mamă nu este uşor pentru fiecare femeie care îşi doreşte să aibă copii, iar celebrităţile nu fac excepţie.


Kim Kardashian – şi-a recunoscut dificultatea de a rămâne însărcinată cu al doilea copil în emisiunea „Keeping Up With The Kardashians”. A fost la un specialist în fertilitate şi a glumit cu acesta spunând că a făcut sex cu soţul Kanye West “de 500 de ori pe zi” pentru a creşte şansele de a-l concepe. “A fost mai dificil să rămân însărcinată a doua oară”, a spus ea la E! International Press Junket. “Când nu îl planificaţi, atunci se întămplă, aşa funcţionează Dumnezeu. Şi când vrei neapărat, nu se întâmplă.”


Gwen Stefani – după ce a născut doi băieţi, cântăreaţa de 49 de ani a dezvăluit că a încercat să rămână însărcinată a treia oară în 2010 când avea 40 de ani, dar nu i-a reuşit acest lucru. „Chiar mi-am dorit cu adevărat să mai am un copil, dar nu am reuşit, aşa că mă simt bine cu ceea ce avem. Totul se desfăşoară aşa cum ar trebui. Nu poţi planifica nimic, nu-i aşa?” În cele din urmă, Gwen Stefani a rămas însărcinată şi a dat naştere celui de-al treilea fiu, Apollo, în 2014.


Mariah Carey – cântăreaţa pop a avut un avort spontan şi apoi a urmat tratamente de fertiilitate pentru a putea concepe gemenii Moroccan şi Monroe. „Principalul lucru greu pe care l-am făcut era să merg la tratamentul cu progesteron în fiecare lună.” Tratamentele şi acupunctura pe care cântăreaţa le-a făcut au funcţionat; fetiţa şi băieţelul, gemenii lui Mariah Carey au împlinit 8 ani anul acesta.


Courtney Cox – actriţa din serialul Friends a încercat fără succes ani de zile să rămână însărcinată cu fostul soţ David Arquette, dar a avut mai multe avorturi. "Rămân însărcinată destul de uşor, dar este mai greu să păstrez sarcina", a declarat Courtney în vârstă de 54 ani.


Sarah Jessica Parker – După ce l-a născut pe fiul ei James, actriţa din Sex and The City şi soţul ei Matthew Broderick au încercat fără succes câţiva ani să conceapă un frăţior sau o surioară pentru James. În cele din urmă, au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a da naştere gemenelor Marion Loretta şi Tabitha în vârstă de 9 ani acum. "Am încercat de mai mulţi ani să ne extindem familia şi de fapt am explorat o varietate de moduri de a face acest lucru. Naşterea gemenelor cu o mamă surogat a fost unul dintre acele lucruri pe care le-am discutat cu seriozitate care ne oferea posibilităţi reale". Sarah Jessica Parker a spus că nu şi-ar putea ascunde problemele de infertilitate. "Nu puteam să mă prefac. Ar fi fost ciudat să fac acest lucru dacă aş fi putut."


Celine Dion – cântăreaţa de 51 de ani a fost nevoită să urmeze tratamente de fertilitate pentru a rămâne însărcinată mai întâi cu fiul ei cel mai mare când a trebuit să ceară ajutorul unui specialist în fertilitate şi apoi cu băieţii ei gemeni pe care i-a conceput după mai multe runde de fertilizări in vitro. De asemenea, ea a dezvăluit oamenilor că în 2010 a suferit un avort spontan.


Nicole Kidman – în timpul căsniciei cu Tom Cruise care duar 11 ani, Nicole Kidman a încercat să rămână însărcinată, dar nu a reuşit. În cele din urmă au adoptat un băiat şi o fată. "Am tot încercat şi încercat... şi am eşuat. Am avut o sacină extrauterină, sarcini oprite din evoluţie şi tratamente de fertilitate", a spus ea. În cele din urmă, a fost mai norocoasă în a doua căsnicie şi a reuşit să aducă pe lume fetiţa cântăreţului Keith Urban. Cei doi mai au incă o fetiţă prin intermediul unei mame surogat.


Jennifer Lopez – este una dintre multele vedete care au încercat să devină mame. A dat naştere gemenilor când avea 38 de ani şi era căsătorită cu Mark Anthony. „N-am avut copii până târziu. Începusem să cred că nu voi fi niciodată mamă. Sunt foarte conştientă că am fost binecuvântată. Ar fi putut să fie cu totul altfel”, a spus cu lacrimi în ochi Jennifer Lopez.


Beyonce – vedeta a vorbit mai de mult despre tragedia pe care a trăit-o în 2011. În documentarul Life Is But A Dream, cântăreaţa a dezvăluit că a pierdut o sarcină care părea că ar decurge normal. „În 2011 am rămas însărcinată pentru prima oară. I-am auzit şi inimioara care mi s-a părut cea mai frumoasă muzică pe care am auzit-o în viaţa mea. Am ales chiar şi nume, îmi imaginam cum va arăta, chiar îmi simţeam instictele materne”, m-am întors în studio şi am compus cel ami trist cântec pe care l-am auzit vreodată. A fost un fel de terapie pentru mine”, a povestit Beyonce.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Ioana

    Daca va doriti un copil va sfatuiesc sa mergeti in Kyiv, Ucraina la Biotexcom si totul se rezolva; au foarte multe metode - FIV, -ICSI - Donare de ovocite, mitocondrii donate - Programe cu mama surogat ETC.
    In Romania nu are rost pentru ca nu avem inca medici pregatiti pentru asa ceva si nu exista aparatura pentru asta. Astfel de nivel al serviciilor nu am gasit in Romania si chiar in Europa

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!