Sari la conținut

Lili Sandu: “Mămici, vin către voi cu o rugăminte. Cu durere în suflet vă spun...”

Lili Sandu trece printr-o perioadă dificilă, deoarece micuțul TJ are probleme cu somnul. Așadar, pentru că oboseala își spune cuvântul, Lili Sandu a decis să apeleze la sfaturile mămicilor și la recomandarea lor pentru un sleep trainer care să o ajute să rezolve problema cu somnul a lui TJ.

Lili și-a deschis inima către toate mămicile care o urmăresc pe contul ei de Instagram și le-a cerut ajutorul: „Îmi doresc un sleep trainer, nu pentru mine, că eu cred că aș adormi oricum, pentru Thomas. Nu știu ce se întâmplă, deja 1 an și lună, nu mai putem nici eu, nici Silviu, nu mai vrea să mai doarmă la el în pat. Vrea să doarmă cu noi, se trezește de 4-5 ori pe seară, ca să îl alăptez. Îmi iubesc copilul, adică nu cred că există iubire mai mare, nu pot să vă spun în cuvinte, dar, în același timp cred că sănătatea mea mentală este foarte importantă și atunci am hotărât cumva măcar să renunț la alăptat pe timpul nopții, să o iau așa ușor. Nu am vrut să recurg la acea plecare de acasă 2-3 zile și să-l înțarc pentru că mi se pare destul de dură, psihologic pentru el, dar aș vrea să fiu îndrumată să pot să fac acest lucru treptat și ulterior să-l înțarc. Vreau să-mi recomandați dacă ați apelat la un astfel de sleep trainer. Noi am auzit numai păreri foarte bune, dar am zis să vă întreb și pe voi poate puteți să mă ajutați.”

Tot ea mai adaugă: ”Revenind la mine și la problemele cu oboseala și cu somnul, am intrat așa într-un burnout și e destul de dificil pentru mine, pentru că sunt foarte irascibilă și cred că Thomas sau, în general, un copil are nevoie de o mamă liniștită, echilibrată și calmă. Atunci vă dați seama că este foarte important ca mama să aibă grijă de ea și dacă am ajuns în punctul în care să renunț să-l mai alăptez tocmai pentru a-mi oferi cât de cât acest confort, înseamnă că e chiar groasă. Am ajuns într-o stare de ușoară bipolaritate. Nu este vorba că mă plâng, doar că este foarte greu, chiar este foarte greu, plus că până la un an, eu și Silviu ne-am ocupat non stop de Thomas.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!