Sari la conținut

Mămici celebre care nu se sfiesc să recunoască: viața de mamă nu este perfectă

În urmă cu ceva timp, Khloe Kardashian s-a gândit că ar fi o idee genială să posteze pe Instagram o fotografie cu fetița ei, aplicând pe chipul micuței un filtru de înfrumusețare. Din păcate, decizia vedetei a fost aspru criticată, arătând cât de departe pot merge vedetele pentru a arăta cât de aproape de perfecțiune este lumea lor.

Pe de altă parte, însă, sunt și mămici celebre care nu se supun deloc acestei tendințe și care aleg, mai presus de orice, să fie sincere. Mămici cărora nu le este teamă să arate că sunt obosite, că nu au timp să se machieze zi de zi sau să se îmbrace după ultimele tendințe în modă.
Noi suntem în tabăra celor care admiră sinceritatea, mai ales că știm că a fi mamă nu tocmai meseria perfectă. Nu există ceva mai minunat de atât, e drept, dar maternitatea are și o mulțime de minusuri care trebuiesc lăsate la vedere. Iată câteva mămici celebre care nu se sfiesc să recunoască: sunt departe de perfecțiune!

Olivia Wilde

Actrița este mămica a doi copii: un băiețel, Otis Alexander, și o fetiță, Daisy Josephine.

Olivia a dezvăluit cum arată o mămică tipică, după o zi întreagă petrecută alături de copii: Eu numesc coafura asta – "Cum să îți ții copilul în viață". Pentru a o realiza, ai nevoie de: transpirație, brânză, cremă împotriva iritațiilor de scutecel, un creion și un shot de panică.

Jessica Alba

Jessica este mămica a trei copii (fiicele au 11, respectiv 8 ani, iar băiețelul 2).


Alba râde și spune: știi că ești mamă când realizezi că nu vei mai dormi niciodată de ajuns.

Hilary Duff

În 2018, Hilary a născut cel de-al doilea copil. Ea a postat pe contul de Instagram un clip video arătând primele minute alături de micuț. Niciun sclipici, doar fericire supremă!

Reese Witherspoon

Cum fac față vieții cu 3 copii și un job full time? Cam așa!

Drew Barrymore

Actrița are două fetițe. Barry le sugerează mămicilor să nu se învinovățească pentru faptul că nu au corpul perfect, ci și să se bucure de maternitate. Trăim într-o societate unde destul de frecvent se aude: wow! Cum arată la două săptămâni de la naștere! Eu nu, nu vreau să fiu parte din asta! E iadul pe pământ! Mie nu mi-a plăcut niciodată să întorc capete, când pășeșsc pe plajă. Eu am un corp diferit. Vreau doar să mă simt bine și să mă iubesc.

Pink

Pink are doi copilași. După nașterea celui de-al doilea copil, Pink cântărea 73 de kilograme la 160 cm înălțime. Dar vedeta nu a simțit niciun moment că trebuie să slăbească. Mai mult, a spus în fiecare moment că s-a simțit excelent în pielea ei și că le sfătuiește pe mămicile din toată lumea să uite de standardele impuse.
 

Rachel McAdams
 

Realismul este posibil și în revistele de modă. Rachel McAdams a pozat pentru revista Girls.Girls.Girls Magazine într-o ținută glam, cu pompe de alăptare atașate de ambii sâni. Cu toate acestea, Hillary Duff susțin că în viața reală lucrurile stau un pic diferit.


 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!