Sari la conținut

Margot Robbie este însărcinată! „Barbie“, surprinsă cu burtica de gravidă la vedere

Vezi gGalerie foto

Margot Robbie, actrița în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu primul copil. Actrița din „Barbie”, care deține o avere de 60 de milioane de dolari, a fost surprinsă recent cu burtica la vedere, în vacanța din Italia, potrivit Daily Mail.

Vedeta și soțul ei, regizorul regizorul Tom Ackerley (34 de ani), urmează să devină părinți peste câteva luni.

Mai multe surse apropiate de cuplu au confirmat informația pentru revista People. Ea și Ackerley s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale peliculei „Suite Française” și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în Australia natală.

Anterior, Margot Robbie a dezvăluit că o enervează întrebările despre copii. În timp ce își promova filmul „Mary Queen of Scots” în 2019, ea a spus pentru The Times că: „M-am căsătorit, iar prima întrebare din aproape fiecare interviu este „Când faceți un copil?”. E foarte enervant că există acest contract social. Ești căsătorită, acum trebuie să ai automat și un copil? Voi face ceea ce gândesc și ce vreau în continuare.”

Deși Margot Robbie și Tom Ackerley nu au anunțat oficial vestea sarcinii, imaginile cu burtica de gravidă vorbesc de la sine.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!