Sari la conținut

Mark Zuckerberg va fi, din nou, tătic!

Bucurie mare în familia fondatorului Facebook! Mark Zuckerberg şi soţia sa Priscilla Chan aşteaptă un nou copil, tot o fetiţă.

Mark Zuckerberg a anunţat într-o postare pe Facebook ca el şi soţia lui, ambii în vârstă de 32 de ani, vor avea un al doilea copil, după naşterea fiicei lor Maxima în 2015.

"Nu pot să mă gândesc la un dar mai frumos decât să ai o soră şi sunt atât de fericit că Max şi noul nostru copil se vor avea una pe alta. Am crescut cu trei surori şi m-au educat să învăţ de la femei inteligente şi puternice", a scris Zuckerberg joi pe contul său de Facebook, unde a postat mai multe fotografii din copilăria sa și a soției sale, în care apara alături de surorile lor. 

Vestea este cu atât mai bună cu cât cuplul nu era sigur că va mai putea avea un alt copil, după ce Priscilla Chan a avut o primă sarcină dificilă.

Zuckerberg are o avere de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, deşi în 2015 s-a angajat să cheltuie 99% din avere într-un nou proiect filantropic axat pe potenţialul uman şi egalitatea de şanse.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro