Sari la conținut

Mila Kunis: Confesiuni despre greșelile de mămică

Parentingul nu este un lucru ușor, indiferent dacă ești o mămică obișnuită, dintr-o localitate din România, ori vreo actriță faimoasă de la Hollywood. Iar greșeli poate face orice oricine, indiferent de statut, educație ori posibilități financiare. Este și cazul Milei Kunis, care a povestit recent, într-un interviu, în ce moment și-a pus fiica în pericol.

Însărcinată cu al doilea copil, Mila Kunis este în plin turneu de promovare al celui mai nou film în care joacă, “Bad Moms”. Dincolo de lumina reflectoarelor, actrița este o mămică obișnuită, care face uneori și greșeli. Soția lui Ashton Kutcher a povestit celor de la babble.com despre o întâmplare care i-a dat fiori.

Anul trecut, Mila a decis să plece cu fetița ei, Wyatt, care va împlini 2 ani pe 30 septembrie, în vizită pe platourile de filmare unde se afla soțul ei, Ashton Kutcher. La fel ca orice mămică grijulie care pleacă la drum cu bebelușul ei Mila avut grijă să împacheteze absolut tot ce eran necesar pentru îngrijirea micuței, căci călătoriile alături de un bebeluș pot fi pline de neprevăzut.

“Trebuie să iei tot felul de lucruri după tine în cazul în care i se întâmplă ceva bebelușului. Și eram tare mândră de mine. Reușisem! Am urcat în mașină și am pornit la drum”, a povestit Mila. Doar că, în timp ce conducea pe autostradă, actrița a trecut printr-un moment de panică: și-a dat seama că nu-I pusese fiicei sale, aflate în scaunul auto pentru bebeluși, centura de siguranță. “Cred că m-am albit la față când mi-am dat sema!”, a mai mărturisit actrița care a tras imediat pe dreapta și și-a asigurat bebelușa cu centura de siguranță.

În momentul în care a ajuns în locul unde soțul ei filma și i-a povestit despre greșeala pe care a făcut-o, Mila a izbucnit în plâns.
“Sunt singura mamă pe care, sper, fiica mea o va cunoaște și sunt cea mai bună versiune pentru ea. Sunt mămică doar de 21 de luni și sper să fiu o mamă bună”, a mai declarat actrița, însărcinată acum cu al doilea copil.

Mila a acceptat să povestească această întâmplare pentru a le arătat tuturor mămicilor că pot să greșească, să nu se judece prea tare și să încerce să performeze cât mai bine în „meseria” de părinte.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro