Sari la conținut

Olivia Wilde, mămică pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță

Olivia Wilde şi logodnicul său, Jason Sudeikis, sunt din nou părinţi, iar anunțul a fost făcut sâmbătă, 15 octombrie, pe Instagram.

Bucurie mare în familia actriței din serialul “Dr. House”, după ce Olivia a născut cel de-al doliea copil, o fetiță, pe 11 octombrie. Anunțul a fost făcut pe Instagram sâmbătă, 15 octombrie, vestea naşterii, postând o imagine adorabilă cu fetiţa sa şi scriind: "Iată vestea cea mare. Daisy Josephine Sudeikis. Născută, ca o şefă, de #internationaldayofthegirl", informează contactmusic.com.

Prima fotografie cu bebeluşul distribuită de Olivia o înfăţişează pe fiica sa alături de o pernă uriaşă de pluş de forma unei oiţe. Micuţa Daisy este sora băieţelului de doi ani al cupului, Otis.

Potrivit mediafax.ro, în urmă cu o lună, pe 16 septembrie, Olivia Wilde a dezvăluit că este însărcinată cu o fetiţă într-un mesaj postat pe Twitter care vorbea şi despre cursa alegerilor prezidenţiale din SUA.

În montajul video, o serie de tinere fete au oferit mai multe răspunsuri cu privire la declaraţiile insultătoare făcute de Trump refertoare la femei. Videoclipul respectiv se încheie cu întrebarea: "Este acesta preşedintele pe care îl dorim pentru fetele noastre?"

Olivia s-a confruntat cu mai multe episoade sociale neplăcute în cea de-a doua sa sarcină faţă de prima - în săptămânile care au precedat mesajul său anti-Trump postat pe Twitter, vedeta de film s-a plâns de călătorii din metrou, tot într-un mesaj pe Twitter, pentru că nu i-au oferit un loc liber.

Jason şi Olivia s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", şi s-au logodit în ianuarie 2013.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro