Sari la conținut

Petrecere de vis pentru aniversarea Clarei, fetița cea mică a Andreei Bălan. Ce tort fabulos a avut micuța

Vezi gGalerie foto

Clara, fetița cea mică a Andreei Bălan, împlinește astăzi 5 anișori. Cu această ocazie, Andreea i-a organizat micuței o petrecere fastuoasă, extrem de animată, marcată de mulți prieteni pitici și de un tort pe măsură, impresionant, cum fiecare fetiță și-ar dori să primească, măcar o dată în viață.

În weekend, Clara a fost protagonista unei petreceri spectaculoase. Tortul aniversar a avut mai multe etaje, iar jumătatea superioară a acestuia s-a și învârtit, astfel încât desertul a putut fi admirat atât de Clara, cât și de prietenii ei.

Data de 4 martie este plină de însemnătate pentru Andreea și asta pentru că, pe lângă darul de a-și cunoaște cel de-al doilea copil, a primit și șansa la a doua viață. Tot pe 4 martie 2019, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, un moment marcant care i-a schimbat complet viziunea asupra vieții.

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori. A venit cu primăvara în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăveniile ei. 4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunostință. Aseară a fost o super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare“, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și fostul soț, actorul George Burcea, au două fetițe, Ella Maya (7 ani) și Clara Maria. Cântăreața și actorul s-au separat la începutul anului 2020, după o relație de patru ani și jumătate.

În prezent, Andreea Bălan formează un cuplu cu jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani). La rândul lui, George Burcea, tatăl celor două fetițe, este de mai mulți ani într-o relație cu prezentatoarea TV Viviana Sposub (26 de ani).

Sursa: Instagram


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!