Sari la conținut

Povestea femeii care a născut 21 de copii până la 40 de ani. “E revoltător!”

Vezi gGalerie foto

Sue este mama a 21 de copii care de curând a șocat lumea întreagă, după ce a mărturist în cadrul unui documentar vârsta la care a devenit mamă, pentru prima dată: 13 ani.

Sue şi soțul ei, Noel Radford, şi-au expus de curând povestea în cadrul unui documentar televizat, iar tatăl a avut de îndurat cuvinte grele din partea telespectatorilor.

Când Sue a povestit că avea doar 13 ani când a rămas însărcinată pentru prima dată cu bărbatul care acum îi este soţ şi care avea 18 ani la acea vreme, a şocat telespectatorii. Cei doi au mărturisit, însă, că au decis să păstreze bebeluşul, deoarece ambii au fost adoptaţi la naştere. La patru ani după naşterea primului copil, s-au căsătorit şi s-au mutat împreună. Cel de-al doilea copil, Sophie, s-a născut cand doamna Radford avea 17 ani.
 
Această poveste a creat controverse în rândul telespectatorilor, care îl condamnă pe bărbat. Un spectator a complimentat copiii „minunaţi“ ai cuplului, dar referitor la naşterea primului copil a caracterizat-o ca fiind „ciudată“. Ea a spus: „Sunt copii minunaţi, dar am o senzaţie puţin ciudată în legătură cu faptul că pe când el avea 18 ani, a lăsat-o însărcinată la doar 13 ani“. Un alt spectator, Paige O'Neill, a spus: „Nu pot trece peste faptul că cineva de 18 ani a lăsat însărcinată o femeie în vârstă de 13 ani, adică eu cred că e o crimă“.

Vârsta legală pentru activitate sexuală în Regatul Unit este de 16 ani. În Anglia şi în Ţara Galilor, vârsta consimţământului sexual pentru femei a fost stabilită la 16 ani din 1885, după ce a fost o luptă pentru a preveni prostituţia copiilor. Legea spune că este o ofensă pentru oricine să aibă orice activitate sexuală cu o persoană sub vârsta de 16 ani. Cu toate acestea, orientarea Home Office susţine că nu există nicio intenţie de a urmări în judecată adolescenţii sub vârsta de 16 ani, unde ambii sunt de acord şi de vârstă similară.

În prezent, familia locuieşte într-o casă de 240.000 de lire sterline, pe care au cumpărat-o acum 11 ani şi se mândresc că nu au carduri de credit sau credite bancare. De asemenea, ei spun că pleacă într-o vacanţă în străinătate în fiecare an. Ei cheltuiesc 300 de lire sterline pe săptămână pentru mâncare, iar când este ziua de naştere a unuia dintre copii, fiecare primeşte un cadou de 100 de lire sterline.


Sursa text și foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!